Siirry suoraan sisältöön

Orientoiva projektiLaajuus (4 op)

Opintojakson tunnus: TF00AB19

Opintojakson perustiedot


Laajuus
4 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tekee ryhmätyönä mikrobiologiaan ja elintarviketekniikkaan liittyvän projektityön käyttäen erilaisia työmenetelmiä. Opiskelija osaa laatia kirjallisuusselvityksen ja raportin, tarkastella tulosten oikeellisuutta ja miettiä virhelähteitä. Opiskelija ymmärtää englanninkielisiä työ- ja käyttöohjeita ja osaa toimia niiden mukaan. Hän kykenee toimimaan vastuullisesti ja itsenäisesti osana työryhmää.

Sisältö

1. Kirjallisuusselvitys
2. Projektisuunnitelma
3. Projektin toteutus
4. Raportointi

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija pystyy viemään projektin läpi ohjeita noudattaen ja osaa tehdä tarvittavat selvitykset ja raportit.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa viedä projektia tavoitteellisesti eteenpäin ja pysyy annetuissa aikatauluissa. Hän osaa (itsenäisesti ja osana ryhmää) tehdä selvityksiä ja suunnitella projektia. Hän osaa raportoida tuloksia ja pystyy ottamaan kantaa niiden mielekkyyteen. Opiskelija toimii projektiryhmän osallistuvana ja aloitteellisena osana.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija pystyy näkemään projektin kokonaisuutena ja pystyy toimimaan mielekkäästi ja perustellen projektin eri vaiheissa. Hän osaa hakea monipuolisesti tietoja alan kirjallisuudesta ja osaa laatia mielekkään projektisuunnitelman. Opiskelija pystyy peilaamaan tuloksia kirjallisuuteen ja osaa tulosten perusteella tehdä mielekkäitä johtopäätöksiä. Lisäksi hän toimii kannustavasti ja oma-aloitteellisesti projektiryhmän osana.

Siirry alkuun