Siirry suoraan sisältöön

Esitystekniset sovellukset 1Laajuus (5 op)

Tunnus: KM00EJ32

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija hahmottaa esitystoiminnassa käytettävien sähkö- ja tietoverkkojen tekniikan. Opiskelija ymmärtää sähköön liittyvät turvallisuusriskit ja osaa ottaa ne huomioon. Hän osaa hyödyntää sekä soveltaa edellä mainittuja tietoja ja taitoja esitys- ja teatteritekniikkaan. Opiskelija osaa rakentaa tyypillisiä esitys- ja teatteritekniikassa tarvittavia tietoverkkoja.

Opiskelija ymmärtää sähköisten ohjaussignaalien perusteet ja tunnistaa tyypilliset sähköiset häiriölähteet. Hän ymmärtää sähköisten häiriöiden fysikaaliset periaatteet ja osaa huomioida niiden vaikutukset esitys- ja teatteritekniikan järjestelmissä.

Sisältö

- Esitys- ja teatteritekniikan sähkötekniikka
- Ethernet-verkkojen käsitteet ja rakentaminen
- Sähköiset signaalit esitystekniikassa

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija hahmottaa sähkö- ja tietoverkkojen tekniikkaa esitystoiminnassa. Hän tietää sähköön liittyviä häiriölähteitä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija hahmottaa esitystoiminnassa käytettävien sähkö- ja tietoverkkojen tekniikan ammattialan edellyttämässä laajuudessa. Hän ymmärtää sähköisten häiriöiden syntyperiaatteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hahmottaa hyvin esitystoiminnassa käytettävien sähkö- ja tietoverkkojen tekniikan. Opiskelija osaa soveltaa edellä mainittua osaamista esitys- ja teatteritekniikassa ja suunnittelussa monipuolisesti. Hän osaa huomioida sähköiset häiriölähteet esitystoiminnassa ja osaa suojautua häiriöiltä

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija hahmottaa sähkö- ja tietoverkkojen tekniikkaa esitystoiminnassa. Hän tietää sähkööon liittyviä häiriölähteitä.