Siirry suoraan sisältöön

Sisältö ja tuotanto 3: konseptointiLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FR10

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tietää miten suunnitellaan kohderyhmälähtöisiä audiovisuaalisia projekteja. Hän tuntee konseptikehittämisen ja formaattien periaatteet. Hän tietää erilaisten jakelualustojen merkityksen mediakentässä. Opiskelija tietää ohjaustyön roolin eri genreissä. Opiskelija tunnistaa mediaprojektien vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Sisältö

- konseptoinnin ja formaattien perusteet
- kohderyhmäanalyysi ja jakelualustat
- ohjaustyön rooli eri genreissä
- tuotekehityksen prosessi audiovisuaalisissa tuotannoissa
- eettiset ja ympäristövastuulliset näkökulmat audiovisuaalisessa tuotannossa

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osallistuu opetukseen hyväksytysti ja suorittaa tehtävät tyydyttävästi. Opiskelija tietää kohderyhmälähtöisen suunnittelun ja konseptikehittämisen sekä formaattien periaattet. Opiskelija tietää jakelualustojen erityispiirteitä ja tunnistaa mediaprojektien vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Opiskelija tunnistaa ohjaustyön roolin eri genreissä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osallistuu opetukseen aktiivisesti ja suorittaa tehtävät hyvin. Opiskelija tuntee kohderymälähtöisen suunnittelun ja konseptikehittämisen sekä formaattien periaatteet. Opiskelija tuntee erilaisten jakelualustojen erityispiirteitä ja mediaprojektien vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Opiskelija tietää ohjaustyön roolin eri genreissä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu opetukseen aktiivisesti ja suorittaa tehtävät kiitettävästi. Opiskelija osaa kohderyhmälähtöisen suunnittelun ja konseptikehittämisen sekä formaattien periaatteet. Opiskelija ymmärtää erilaisten jakelualustojen erityispiirteitä ja mediaprojektien vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Opiskelija ymmärtää ohjaustyön roolin eri genreissä.