Siirry suoraan sisältöön

Johtaminen rakennusalallaLaajuus (5 op)

Tunnus: TX00FM79

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen opiskelija osaa suuren rakennusliikkeen toiminnan ja toimintajärjestelmän periaatteet. Opiskelija ymmärtää ja osaa soveltaa ihmisten johtamisen periaatteita. Opiskelija tietää ja osaa soveltaa työlainsäädännön ja rakennusalan työehtosopimuksia.

Sisältö

Asioiden johtaminen rakennusliikkeessä toimintajärjestelmän mukaisesti. Ihmisten johtamisen periaatteet. Työlainsäädäntö ja rakennusalan työehtosopimukset.

Esitietovaatimukset

Rakentamistalouden perusteet, Tuotannon- ja työnsuunnittelun perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee johtamisen ja neuvottelutaidon pääperiaatteet. Opiskelija tuntee TES-sopimuksen pääkohdat sekä työsuhteeseen liittyvän lainsäädännön pääpiirteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee hyvin johtamisen ja neuvottelutaidon pääperiaatteet sekä osaa suunnitella johtamistilanteet sekä neuvottelutilanteen. Opiskelija tuntee TES-sopimuksen pääkohdat sekä työsuhteeseen liittyvän lainsäädännön pääpiirteet sekä niiden soveltamisen käytännön tilanteissa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tuntee kiitettävästi johtamisen ja neuvottelutaidon pääperiaatteet sekä osaa suunnitella johtamistilanteet ja neuvottelutilanteen. Opiskelija tuntee kiitettävästi TES-sopimuksen pääkohdat sekä työsuhteeseen liittyvän lainsäädännön pääpiirteet sekä niiden soveltamisen käytännön tilanteissa.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee johtamisen ja neuvottelutaidon pääperiaatteet. Opiskelija tuntee TES-sopimuksen pääkohdat sekä työsuhteeseen liittyvän lainsäädännön pääpiirteet.