Siirry suoraan sisältöön

Reaaliaikainen esitysgrafiikkaLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FQ05

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tutustuu reaaliaikasen esitysgrafiikan tuotantoon ja videomiksaukseen. Hän tuntee reaaliaikaisen esitygrafiikan sovelluskohteita ja niiden erityispiirteitä, sekä sisällöntuotantoon liittyvät vaatimuksia. Opiskelija osaa rakentaa ohjausjärjestelmän, käyttää ulkoisia kuvalähteitä, ja hyödyntää ääntä grafiikan ohjaamisessa.

Sisältö

- reaaliaikaisen esitysgrafiikan tuotanto
- reaaliaikaisen esitysgrafiikan ohjaaminen ja audioreaktiivisuus
- ulkoisten kuvalähteiden hyödyntäminen reaaliaikaisessa esitysgrafiikassa

Esitietovaatimukset

Motion Graphics -perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee reaaliaikaiseen esitysgrafiikan tuotantoon liittyviä mahdollisuuksia ja sisällöntuotantoon liittyviä vaatimuksia. Hän osaa toteuttaa reaaliaikaisen graafisen esityksen tyydyttävällä tasolla.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija ymmärtää reaaliaikaiseen esitysgrafiikan tuotantoon liittyviä mahdollisuuksia ja sisällöntuotantoon liittyviä vaatimuksia. Hän osaa toteuttaa visuaalisesti laadukkaan reaaliaikaisen graafisen esityksen ja ohjata sitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija ymmärtää laajasti reaaliaikaisen esitysgrafiikan tuotannon mahdollisuuksia ja sisällöntuotantoon liittyviä vaatimuksia. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisen reaaliaikaisen graafisen esityksen tilan ominaisuuksia hyödyntäen ja ohjata esitystä monipuolisesti.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee reaaliaikaisen esitysgrafiikan tuotannon mahdollisuuksia ja sisällöntuotantoon liittyviä vaatimuksia. Hän osaa toteuttaa reaaliaikaisen graafisen esityksen tyydyttävällä tasolla.