Siirry suoraan sisältöön

Motion Graphics -syventävät opinnotLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FP29

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää hahmojen, ja muiden elementtien animaatioon valmistelun eli riggauksen perusteet 2D-ympäristössä. Hän osaa tehdä animaatiojärjestelmiä ohjelmointia hyödyntäen erilaisia käyttötarkoituksia varten ja tuottaa animaatiota niitä käyttämällä. Opiskelija osaa tuottaa parametrisiä animaatioelementtejä tehokasta tuotantoa ajatellen.

Sisältö

- graafisten elementtien valmistelun tehokasta animaatiotuotantoa varten.
- animaatio-ohjelmistojen lisäosiin ja toteutustapoihin tutustuminen
- animaatiojärjestelmien ohjelmointi

Esitietovaatimukset

Motion Graphics -perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa valmistella graafisia elementtejä animaatiota varten luomalla kehittyneitä toimintalogiikoita, ja tuottaa animaatiota niitä käyttämällä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa valmistella graafisia elementtejä animaatiota varten luomalla monimutkaisia toimintalogiikoita animaattoria ajatellen. Hän osaa tuottaa animaatiota valmisteltuja elementtejä käyttämällä, ja ymmärtää niiden tuomia keinoja liikegrafiikka- ja animaatiotuotantojen tehostamiseen.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa valmistella korkealaatuisia graafisia elementtejä animaatiota varten luomalla monimutkaisia toimintalogiikoita, ja tehdä niistä animoinnin kannalta helppokäyttöisiä ja tarkoituksenmukaisia. Hän osaa tuottaa laadukasta animaatiota valmisteltuja elementtejä käyttämällä, ja hyödyntää ohjelmoinnin tuomia mahdollisuuksia liikegrafiikka- ja animaatiotuotantojen tehostamisessa.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osaa valmistella graafisia elementtejä animaatiota varten luomalla kehittyneitä toimintalogiikoita, ja tuottaa animaatiota niitä käyttämällä.