Siirry suoraan sisältöön

Showreel ja oman osaamisen markkinointiLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FQ08

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa esitellä ammatillista osaamistaan monipuolisesti. Hän hallitsee erilaisten esitystekniikoiden soveltamisen ja showreelin teknisen toteuttamisen sekä tuntee musiikin ja äänitehosteiden merkityksen showreelissä. Opiskelija tuntee oman osaamisen markkinoinnin työkaluja, sekä visuaalisen alan rekrytointiprosessissa tarvittavia työkaluja.

Sisältö

- showreelin sisällön suunnittelu
- showreelin tekninen toteuttaminen
- musiikin, äänen ja kuvan yhdistely, rytmi ja leikkaus
- showreelin ja oman osaamisen markkinointi

Esitietovaatimukset

Videotuotanto (esituotanto+tuotanto) / Audiovisuaalinen tuotanto

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee showreelin valmistamisen lähtökohdat ja osaa esitellä osaamistaan showreeliä ja muita alalla käytettyjä keinoja käyttämällä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee showreelin valmistamisen lähtökohdat ja osaa esitellä osaamistaan laadukkaalla showreelillä. Opiskelija osaa myös markkinoida osaamistaan muita alalla käytettyjä keinoja käyttämällä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tuntee showreelin valmistamisen lähtökohdat ja osaa esitellä osaamistaan visuaalisesti korkealaatuisella showreelillä. Opiskelija osaa myös markkinoida osaamistaan etevästi muita alalla käytettyjä keinoja käyttämällä.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee showreelin valmistamisen lähtökohdat ja osaa esitellä osaamistaan showreeliä ja muita alalla käytettyjä keinoja käyttämällä.