Siirry suoraan sisältöön

LähetysgrafiikkaLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FP28

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa graafiseen ilmeeseen perustuvaa liikegrafiikkaa eri käyttötarkoituksiin. Hän ymmärtää graafisen suunnittelun, typografian, äänen, tilan, ajastuksen ja animaation yhteiskäytön liikegrafiikan teoksissa. Hän tuntee erilaisia julkaisualustoja ja niiden ominaispiirteet. Opiskelija tuntee asiakaslähtöisen projektin tuotannon työnkulun.

Sisältö

- brändi-ilme videolla
- brändilähtöiset liikegrafiikan ohjeistukset
- animaatio-, efekti- ja liikegrafiikkakirjastot
- kineettinen typografia
- julkaisukanavien erityispiirteet

Esitietovaatimukset

Animaation lainalaisuudet, Motion Graphics -perusteet, Typografia

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee videotuotannoissa yleisesti käytettäviä graafisia elementtejä ja niihin liittyvää terminologiaa sekä osaa hyödyntää niitä videotuotannossa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee videotuotannoissa yleisesti käytettäviä graafisia elementtejä ja niihin liittyvää terminologiaa, sekä osaa soveltaa niitä videotuotannossa. Hän ymmärtää asiakaslähtöisen projektin työnkulun, suunnitteluprosessin keskeiset vaiheet. Hän tuntee erilaisia julkaisuympäristöjen erityispiirteitä videotuotannon näkökulmasta.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tuntee laajasti videotuotannoissa yleisesti käytettäviä graafisia elementtejä ja niihin liittyvää terminologiaa, sekä osaa soveltaa niitä videotuotannossa korkeatasoisesti. Hän hallitsee asiakaslähtöisen projektin työnkulun, suunnitteluprosessin vaiheet ja ymmärtää niiden tavoitteet. Hän tuntee julkaisuympäristöjen erityispiirteet ja osaa hyödyntää niitä viestin välityksessä.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee videotuotannoissa yleisesti käytettäviä graafisia elementtejä ja niihin liittyvää terminologiaa, sekä osaa hyödyntää niitä videotuotannossa.