Siirry suoraan sisältöön

SAP-peruskurssi (5 op)

Toteutuksen tunnus: TU00BD57-3012

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.01.2022 - 06.03.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
14.03.2022 - 04.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Karaportti 2
Opetuskielet
englanti
Paikat
0 - 25
Koulutus
Degree Programme in Information Technology
Opettajat
NN TIVI
Ryhmät
TXK21S2
Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma monimuoto
Opintojakso
TU00BD57
Toteutukselle TU00BD57-3012 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää SAP ERP-järjestelmää oma-aloitteisesti ja etsiä eri lähteistä tietoa järjestelmän toiminnallisuuksiin liittyen.

Sisältö

Johdanto SAP ERP -järjestelmään. Opintojakso koostuu erillisistä SAP ERP-järjestelmässä tehtävistä yksilöharjoituksista.

Esitietovaatimukset

Toiminnanohjausjärjestelmät

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit arvosanalle 1 tyydyttävä

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä opintojakson aihepiirin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osaa käyttää tavallisimpia toiminallisuuksia. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit arvosanalle 3 hyvä

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija hallitsee hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja toiminnallisuuksia sekä osaa perustella tekemiään ratkaisuja. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen tuotantotalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan ja määrittää, missä alueella tarvitsee kehittymistä.

Arviointikriteerit arvosanalle 5 kiitettävä

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet, mallit ja toiminnallisuudet. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida tuotantotalouden alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Siirry alkuun