Ammattina kulttuurituottaja (Verkko) (5 op)
Toteutuksen tunnus: C-02631-KUPE1-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.04.2024 - 01.09.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 02.09.2024 - 31.01.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Humanistinen ammattikorkeakoulu, Paikkaan sitomaton
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 5
- Opintojakso
- C-02631-KUPE1
Oppimateriaalit
Kirjallisuus Artikkelit Blogit Videot Podcastit
Hylätty (0)
Opiskelija ei ole suorittanut kaikkia opintojaksoon kuuluvia tehtäviä hyväksytysti.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Tehtävänantojen ja aikataulujen noudattaminen tuottaa vaikeuksia. Tiedon soveltaminen ja lähdeviittaustekniikka on olematonta tai vähäistä.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Opiskelija noudattaa tehtävänantoa, soveltaa tietoperustaa ja noudattaa lähdeviitekäytäntöjä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija soveltaa opintojakson tietoa taitavasti ja itsenäisesti, laajentaa omaa osaamistaan ja arvioi realistisesti omia tuotoksiaan. Tuotokset ovat loogisesti selkeitä ja jäsenneltyjä, lähdeviitetekniikka on moitteetonta.
Opetusmenetelmät
Webinaarit pari- ja ryhmätöineen Itsenäinen opiskelu
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakso johdattaa kulttuurituottajan työn perusteisiin ja on hyvä suorittaa yhdessä KUPE 2-opintojakson kanssa. Opiskelu edellyttää tuottajamaista asennetta ja vahvaa itsenäisen työskentelyn kykyä, sillä opintojaksolla on myös toiminnallisia tehtäviä. Opintojakso tarjoaa samalla yhdessä KUPE2-jakson kanssa pienoiskuvan kulttuurituotannon amk-tutkinnosta. Opintojaksovastaava: kulttuurituotannon lehtori Jari Hoffrén Opintojakson suorittaminen hyväksytysti edellyttää aktiivista osallistumista lähi- ja/tai verkko-opetukseen. Opetuskertojen määrä ja ajankohta on etukäteen nähtävillä lukkarikoneessa.
Arviointiasteikko
0-5
Suoritustavat
Lähiopetus Kampuksella Lähiopetus verkossa Ajasta ja paikasta riippumaton verkko-opetus Ryhmä- tai parityöt Webinaarit Itsenäinen työskentely
Suoritustavat
Osallistumalla opintojaksolle Opinnollistamalla