Siirry suoraan sisältöön

Toimitusketjun hallinta (5 op)

Toteutuksen tunnus: T100CE29-3019

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
01.09.2025 - 19.10.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
ICT ja tuotantotalous
Toimipiste
Karaportti 2
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Tekniikan ja liikenteen alan täydennyskoulutus
Opettajat
James Collins
Mari Hiljanen
Ryhmät
LT6725K01
Industrial Management Diploma
Opintojakso
T100CE29

Toteutuksella on 8 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 30 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ma 01.09.2025 klo 09:00 - 15:00
(6 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD758 Oppimistila
Ti 02.09.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD569 Oppimistila
Ma 08.09.2025 klo 09:00 - 15:00
(6 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD758 Oppimistila
Ma 15.09.2025 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD758 Oppimistila
Pe 19.09.2025 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KME659 Oppimistila
Pe 19.09.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KME659 Oppimistila
Ma 06.10.2025 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD758 Oppimistila
Ma 06.10.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Supply Chain Management T100CE29-3019
KMD758 Oppimistila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija kykenee kuvaamaan toimitusketjun prosessit, materiaali-, tieto- ja rahavirrat. Opiskelija ymmärtää tietojärjestelmien ja teknologian merkityksen, ja miten niitä voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä.

Sisältö

Toimitus- ja kysyntäketjun määritelmät
Prosessien johtaminen
Toimitusketjun integraatio ja verkostot
Tiedonhallinta
Suorituskykymittarit
Kansainvälinen toimitusketju
Lean ja ketterä johtaminen
Riskienhallinta
Toimitusketjun kehityssuunnat

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit arvosanalle 1 tyydyttävä

Suoritus täyttää vähintään kolme alla esitetystä kuudesta kriteeristä:
*opiskelija ymmärtää jakson keskeisen sisällön
*opiskelijan tuottamat kirjalliset/suulliset esitykset vahvistavat hänen ymmärtävän aineiston sisällön ja taidon valita, tulkkta ja perustella ydinviestin
*opiskelija tunnistaa liitynnät jakson keskeisten käsitteiden ja käytännön liiketoiminnan menettelyjen välillä ja osaa reflektoida, arvioida ja keskustella
*opiskelija osoittaa aloitteellisuutta, aktiivista osallistumista ja vastuuta henkilökohtaisesta ja ryhmätehtävistä
*opiskelija osaa hakea olennaista tietoa opintojakson aineiston ulkopuolelta kyseenalaistaen nykyiset menettelyt ja osoittaen lähdekriittisyyttä
*opiskelijan raportit on kirjoitettu hyvien akateemisen kirjoittamisen periaatteiden mukaan lähteitä ohjeiden mukasiesti käyttäen täsmällisellä ja sujuvalla englannin kielellä

Arviointikriteerit arvosanalle 3 hyvä

Opiskelijan suoritus täyttää useimmat edellä esitetyistä kriteereistä ja täyttää ne kolmessa tai useammassa hyvin tai erittäin hyvin.

Arviointikriteerit arvosanalle 5 kiitettävä

Opiskelija täyttää kaikki edellä esitetyt kuusi kriteeriä ja lisäksi osoittaa vähintään kolmessa erinomaista osaamista

Arviointikriteerit arvosanalle hyväksytty

Suoritus täyttää vähintään kolme alla esitetystä kuudesta kriteeristä:
*opiskelija ymmärtää jakson keskeisen sisällön
*opiskelijan tuottamat kirjalliset/suulliset esitykset vahvistavat hänen ymmärtävän aineiston sisällön ja taidon valita, tulkkta ja perustella ydinviestin
*opiskelija tunnistaa liitynnät jakson keskeisten käsitteiden ja käytännön liiketoiminnan menettelyjen välillä ja osaa reflektoida, arvioida ja keskustella
*opiskelija osoittaa aloitteellisuutta, aktiivista osallistumista ja vastuuta henkilökohtaisesta ja ryhmätehtävistä
*opiskelija osaa hakea olennaista tietoa opintojakson aineiston ulkopuolelta kyseenalaistaen nykyiset menettelyt ja osoittaen lähdekriittisyyttä
*opiskelijan raportit on kirjoitettu hyvien akateemisen kirjoittamisen periaatteiden mukaan lähteitä ohjeiden mukasiesti käyttäen täsmällisellä ja sujuvalla englannin kielellä

Siirry alkuun