Siirry suoraan sisältöön

Lääkinnällisen laitteen elinkaari (5 op)

Toteutuksen tunnus: IT00EM66-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

28.11.2022 - 13.01.2023

Ajoitus

08.01.2023 - 12.03.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

ICT ja tuotantotalous

Toimipiste

Myllypurontie 1

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 25

Koulutus

  • Master's Degree Programme in Information Technology

Opettaja

  • Sakari Lukkarinen
  • Mikael Soini

Ryhmät

  • T1622S6-M
    Information Technology (MEng): Medical Technology

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on tutustunut lääkinnällisten laitteiden liiketoimintaympäristöön, osaa tunnistaa ja ymmärtää lääkinnällisen laitteen elinkaaren vaiheita, osaa lääkinnällisen laitteen elinkaareen hallintaan liittyviä työkaluja ja standardeja ja osaa hyödyntää niitä tarkoituksenmukaisesti, ja osaa viestiä sujuvasti ja ajallaan.

Sisältö

• Lääkinnällisten laitteiden liiketoimintaympäristö
• Lääkinnällinen laite ideasta markkinoille saattamisen jälkeiseen aikaan
• Työkalut ja standardit lääkinnällisen laitteen elinkaaren hallintaan
• Soveltuvuustutkimuksen toteutus valitulle lääkinnälliselle laitteelle

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on perehtynyt lääkinnällisten laitteiden liiketoimintaympäristöön. Opiskelija osaa tunnistaa ja kuvata lääkinnällisen laitteen elinkaaren vaiheita. Opiskelija tuntee ja osaa käyttää lääkinnällisen laitteen elinkaareen liittyviä työkaluja ja standardeja. Opiskelija osaa viestiä ja raportoida tulokset.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on perehtynyt hyvin lääkinnällisten laitteiden liiketoimintaympäristöön. Opiskelija osaa tunnistaa ja ymmärtää lääkinnällisen laitteen elinkaaren vaiheita. Opiskelija hallitsee hyvin lääkinnällisen laitteen elinkaareen liittyviä työkaluja ja standardeja ja osaa soveltaa niitä tarkoituksenmukaisesti. Opiskelija osaa viestiä ja raportoida tulokset selkeästi.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on perehtynyt erinomaisesti lääkinnällisten laitteiden liiketoimintaympäristöön. Opiskelija osaa perusteellisesti ja kriittisesti tunnistaa ja ymmärtää lääkinnällisen laitteen elinkaaren vaiheita. Opiskelija hallitsee erinomaisesti lääkinnällisen laitteen elinkaareen liittyviä työkaluja ja standardeja ja osaa soveltaa niitä tarkoituksenmukaisesti ja korkeatasoisesti. Opiskelija osaa viestiä ja raportoida tulokset vakuuttavasti.