Siirry suoraan sisältöön

Huolinta (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00CY75-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
28.11.2022 - 08.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.03.2023 - 07.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2019-2024) ICT ja tuotantotalous
Toimipiste
Karaportti 2
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Tuotantotalouden tutkinto-ohjelma
Opettajat
Harri Hiljanen
Ryhmät
TXQ21SCM
Tuotantotalous, Toiminnan johtaminen
Opintojakso
TX00CY75

Toteutuksella on 14 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 39 t 30 min.

Aika Aihe Tila
Ti 14.03.2023 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 16.03.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 21.03.2023 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 23.03.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 28.03.2023 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 30.03.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 04.04.2023 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 06.04.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 11.04.2023 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 13.04.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 18.04.2023 klo 09:30 - 12:00
(2 t 30 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 20.04.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Ti 25.04.2023 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KME559 Oppimistila
To 27.04.2023 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Huolinta TX00CY75-3006
KMD751 Oppimistila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee huolinta-alan palveluiden tarjonnan rakenteen ja käsitteet. Opiskelija hankkii perustaidot vienti- ja tuontikaupan logistisen ketjun tietovirtojen hallitsemiseksi, niin että hän osaa tehokkaasti työskennellä huolintaketjun eri osapuolien kanssa.

Sisältö

- huolintapalveluja tarjoavien yritysten perusrakenteet
- alan kansainväliset määräykset
- toimitusehtolausekkeet
- huolintatoiminnan velvoitteet asiakkaille
- logistiikkaketjujen asiakirjat ja menettelyt näiden asiakirjojen välittämiseksi
- satamaoperaatioiden perusteet
- muiden kuljetusvälineiden perusoperaatiot

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa ja osaa määritellä opintojakson aihepiirin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osaa käyttää tavallisimpia työkaluja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija hallitsee hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja osaa perustella tekemiään ratkaisuja. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen tuotantotalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan ja määrittää, missä alueella tarvitsee kehittymistä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet, mallit ja työkalut. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida tuotantotalouden alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa ja osaa määritellä opintojakson aihepiirin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osaa käyttää tavallisimpia työkaluja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Siirry alkuun