Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemukseen liittyvä hoitotyöLaajuus (6 op)

Opintojakson tunnus: S070AA19

Opintojakson perustiedot


Laajuus
6 op

Osaamistavoitteet

Ability to evaluate and fulfil particular nutritional needs of critical patients

Sisältö

Identification of patients with poor nutritional status, risk factors for developing malnutrition as a result of illness, develop procedures to prevent and control nutritional imbalances in critically ill patients

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Ability to evaluate and fulfil particular nutritional needs of critical patients

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Can evaluate and fulfil and justify particular nutritional needs of critical patients

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Can evaluate and fulfil and justify widely particular nutritional needs of critical patients

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Ability to evaluate and fulfil particular nutritional needs of critical patients

Lisätiedot

The University responsible for teaching: UAIg, Portugal.
Evaluation criteria are defined by the consortium.

Siirry alkuun