Siirry suoraan sisältöön

Liiketoiminta-analytiikkaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: TU00CH02

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelijan ymmärrys tiedolla johtamisesta liiketoiminnassa kehittyy. Liiketoiminta-analytiikan toimiala ja hyödyt tulevat tutuiksi. Opiskelija tuntee keskeiset analytiikkaan liittyvät termit, menetelmät ja prosessit.

Sisältö

• Tiedolla johtamisen mahdollisuudet ja haasteet
• Analytiikan hyödyntämisen tasot ja edellytykset
• Analytiikan menetelmät, prosessit ja työkalut (alku)

Esitietovaatimukset

Tiedolla johtaminen kurssi tai vastaava

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet tyydyttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa määritellä hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja pystyy tekemään perusteltua analyysiä. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa oman alansa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja mallit. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa oman alansa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida alansa asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet tyydyttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Siirry alkuun