Siirry suoraan sisältöön

Fermentointitekniikan laboratoriotyötLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: B0028

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee tiedollisesti jonkin fermentointitekniikan alueeseen kuuluvan, omaan projektiinsa liittyvän aiheen. Opiskelijalla on lisäksi pinnallisempi käsitys muista kurssilla suoritetuista projekteista
-----
Opiskelija osaa itsenäisesti toteuttaa täydellisen tutkimus- ja kehitysprojektin sekä hallitsee projektissa käyttämänsä tekniikat

Sisältö

Koulutusohjelman omaan tutkimus- ja kehitystoimintaan liittyviin fermentointitekniikan hankkeisiin osallistuminen omana projektina, projektiin liittyvän kokeellisen työn itsenäinen taustaselvitysten ja koesuunnitelmien tekeminen, fermentointien itsenäinen suoritus ja analysointi sekä suullinen ja kirjallinen raportointi, yhteinen projektien raportointitilaisuus

Esitietovaatimukset

Fermentointitekniikka

Lisätiedot

Luokkahuoneopetusta: 5 h
Projekti: 35 h
Harjoitustyöt: -
Tentti: -
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 40 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -

Siirry alkuun