Fermentointitekniikan laboratoriotyötLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: B0028
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee tiedollisesti jonkin fermentointitekniikan alueeseen kuuluvan, omaan projektiinsa liittyvän aiheen. Opiskelijalla on lisäksi pinnallisempi käsitys muista kurssilla suoritetuista projekteista
-----
Opiskelija osaa itsenäisesti toteuttaa täydellisen tutkimus- ja kehitysprojektin sekä hallitsee projektissa käyttämänsä tekniikat
Sisältö
Koulutusohjelman omaan tutkimus- ja kehitystoimintaan liittyviin fermentointitekniikan hankkeisiin osallistuminen omana projektina, projektiin liittyvän kokeellisen työn itsenäinen taustaselvitysten ja koesuunnitelmien tekeminen, fermentointien itsenäinen suoritus ja analysointi sekä suullinen ja kirjallinen raportointi, yhteinen projektien raportointitilaisuus
Esitietovaatimukset
Fermentointitekniikka
Lisätiedot
Luokkahuoneopetusta: 5 h
Projekti: 35 h
Harjoitustyöt: -
Tentti: -
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 40 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -