Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketeknologian laboratoriotyötLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: B0053

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää syvällisemmin elintarviketeknologian opintojaksolla käsiteltyjä teorioita.
-----
Opiskelija osaa valmistaa tiettyjä teollisia elintarvikkeita ja osaa yhdistää niiden valmistukseen liittyvää teoriatietoa.

Sisältö

Eri elintarvikkeiden valmistaminen ja pakkaaminen sekä säilyvyyden seuranta. Valmistettavia tuotteita ovat makkara, tuorejuusto, mehut, makeisista marmeladi ja pehmeä toffee, viljatuotteista leivät ja/tai viinerit.
-----
Tuotteiden valmistamisen lisäksi teoriatietoa käytetyistä raaka-aineista ja niissä tapahtuvista muutoksista prosessoinnin aikana.

Esitietovaatimukset

Elintarviketeknologia

Lisätiedot

Luokkahuoneopetusta:
Laboratoriotöitä: 35 h
Harjoitustyö:
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 35 h
Yhteensä: 70 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -

Siirry alkuun