Elintarviketeknologian laboratoriotyötLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: B0053
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää syvällisemmin elintarviketeknologian opintojaksolla käsiteltyjä teorioita.
-----
Opiskelija osaa valmistaa tiettyjä teollisia elintarvikkeita ja osaa yhdistää niiden valmistukseen liittyvää teoriatietoa.
Sisältö
Eri elintarvikkeiden valmistaminen ja pakkaaminen sekä säilyvyyden seuranta. Valmistettavia tuotteita ovat makkara, tuorejuusto, mehut, makeisista marmeladi ja pehmeä toffee, viljatuotteista leivät ja/tai viinerit.
-----
Tuotteiden valmistamisen lisäksi teoriatietoa käytetyistä raaka-aineista ja niissä tapahtuvista muutoksista prosessoinnin aikana.
Esitietovaatimukset
Elintarviketeknologia
Lisätiedot
Luokkahuoneopetusta:
Laboratoriotöitä: 35 h
Harjoitustyö:
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu (kuormittavuusanalyysi tehty 1/06): 35 h
Yhteensä: 70 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -