Siirry suoraan sisältöön

Culture in BusinessLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: LE00AA19

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Upon completion of the course the student has an understanding of working in multicultural teams. The student has broader and deeper understanding of culture more than simply differing habits and language. The student has critical thinking and writing skills' practice & training on challenging and sensitive topics.

Sisältö

- theoretical approaches to analyzing culture
- orientation to time and space
- synergy of business and culture
- communication styles in multicultural teams
- presentation and communication in multicultural incidents
- includes 2 cr communication studies

Esitietovaatimukset

Ammatillinen englanti 3 op
Business Communication 3 cr

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa määritellä hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja pystyy tekemään perusteltua analyysiä. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen liiketalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja mallit. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida liiketalouden alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Siirry alkuun