Skip to main content

Entrepreneurship in the Media Industry (5 ECTS)

Code: KM00BK92-3021

General information


Enrollment
01.05.2019 - 25.10.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
Film and Television
Teachers
Sami Huohvanainen
Teacher in charge
Sami Huohvanainen
Course
KM00BK92
No reservations found for implementation KM00BK92-3021!

Materials

Viitala, R. & Jylhä, E. (2013). Liiketoimintaosaaminen: Menestyvän yritystoiminnan perusta (6. uud. p.). Helsinki: Edita.
Holopainen, T. (2016). Yrityksen perustamisopas: Käytännön perustamistoimet (25. uudistettu painos.). [Espoo]: Asiatieto Oy.

Employer connections

Journalistiliitto - mediakunta
Helsingin yrittäjät

Completion alternatives

Luentopoissaolot sovittava korvattavaksi opettajan kanssa.

Evaluation methods and criteria

Jatkuva arviointi, sis. tuntiaktiivisuus
Oppimistehtävät
Itsearviointi

Student workload

Opiskelijan työ yhteensä 135 h, sis:
Orientaatiotehtävä 10 h
Kontaktiopetus 35 h
Ryhmätyöskentely 35 h
Yksilötehtävät (mm. vars. liiketoimintasuunnitelma) 32h
Muut oppimistehtävät 17h
Muu 6h

Content scheduling

Tarkemmat luentotiedot lukkarissa ja toteutuksen työtilassa.

Teaching methods

Lectures
Online study material
Online exam
Assignments
Group assignments

Evaluation scale

0-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

Attendance in classes. Assignments completed. Some parts of the assignments need improvement.

Assessment criteria, good (3)

Active participation in classes. Assignments completed to a good standard.
Ability to apply the learned knowledge.

Assessment criteria, excellent (5)

Active participation in classes. Ability to apply the learned knowledge and to reflect on it. Development driven approach to coursework. Generation of new knowledge to contribute to the class.

Assessment criteria, approved/failed

Attendance in classes. Assignments completed. Some parts of the assignments need improvement.

Go back to top of page