Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön teososa (5 op)

Toteutuksen tunnus: KM00FJ34-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
27.11.2023 - 29.02.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2024 - 30.04.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Hämeentie 135 D
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 20
Koulutus
Elokuvan ja television tutkinto-ohjelma
Opettajat
Annakaisa Sukura
Antti Pönni
Taku Kaskela
Ryhmät
KXC21_KS
KXC21 Käsikirjoittaminen ja sisällöntuotanto
KXC21_T
KXC21 Tuotanto
KXC21_KÄ
KXC21 Kuva ja ääni
KXC21S1
Elokuvan ja television tutkinto-ohjelma, päivä
Opintojakso
KM00FJ34

Toteutuksella on 9 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 27 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ke 10.01.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ma 15.01.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 23.01.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 30.01.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 13.02.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 27.02.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 05.03.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ti 12.03.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Ma 22.04.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
ONLINE / Opinnäytetyön teososa KM00FJ34-3001
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

ei ole

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

hyväksytty / hylätty
osallituminen opetukseen ja opinnäytetyön tuotannon kehittely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

luennot, sparraus 30%
itsenäistä työtä 70%

Opetusmenetelmät

etäluennot
etäsparraukset
itsenäisesti oman käsikirjoituksen / tuotannon kehittäminen
pitsauspaketti, pitsaaminen

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun