Siirry suoraan sisältöön

Elintarvike- ja kulutustustavara-analytiikka (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00DL82-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2019 - 07.01.2020

Ajoitus

13.01.2020 - 13.03.2020

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

(2016-2018) Puhtaat teknologiat

Toimipiste

Leiritie 1

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 43

Koulutus

  • Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Jukka Niiranen
  • Mia Ruismäki

Ryhmät

  • TXS19S1
    Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä

Tavoitteet

Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikassa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää annetun analyyttisen ”ongelman”/projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmissä projektin suorittamiseksi.

Sisältö

Projekti liittyy elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.

Opetusmenetelmät

Projektityö
Työpajoja

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.

Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen

Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Itse- ja vertaisarviointi 50%
Opettajien arviointi (projektin suoritus ja posteri) 50%

Esitietovaatimukset

Orientaatio ammattialaan ja opiskeluun