Siirry suoraan sisältöön

Yhteisöt ja kommunikaatiosuunnittelu (5 op)

Toteutuksen tunnus: KM00EI68-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.12.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

18.01.2022 - 09.03.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus

Yksikkö

Media, muotoilu ja konservointi

Toimipiste

Hämeentie 135

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 20

Koulutus

  • Muotoilun tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Jussi Linkola

Vastuuopettaja

Tero Marin

Ryhmät

  • KXE21S1DM
    Digitaalinen muotoilu

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää yhteisöjen tarpeita ja osaa suunnitella yhteisöjen näkökulmasta tarvelähtöisesti. Opiskelija hahmottaa yhteisöllisten palvelujen ja niiden toimintatapojen mahdollisuudet digitaalisessa viestinnässä.

Sisältö

- yhteisöllisten palveluiden suunnittelun terminologia
- sosiaalisen median perusteet
- yhteisöllisten palvelujen mahdollisuudet

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija hahmottaa yhteisöllisten palveluiden ja eri suunnittelutapojen mahdollisuuksia digitaalisessa viestinnässä. Hän tuntee sosiaalisen median perusteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa analysoida erilaisten ongelmanratkaisukeinojen toimivuutta digitaalisten viestintäpalveluiden suunnittelussa. Opiskelija osaa arvioida monipuolisesti yhteisöllisten palveluiden mahdollisuuksia suunnittelussa. Hän hahmottaa sosiaalisen median kentän ja toimintatavat.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa arvioida luovasti ja kriittisesti erilaisten ongelmanratkaisukeinojen toimivuutta digitaalisten viestintäpalveluiden suunnittelussa. Opiskelija osaa reflektoida ja vertailla monipuolisesti erilaisten yhteisöllisten palveluiden mahdollisuuksia. Hän osaa soveltaa sosiaalisen median ymmärrystään perustellusti ja tarkoituksenmukaisesti.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija hahmottaa yhteisöllisten palveluiden ja eri suunnittelutapojen mahdollisuuksia digitaalisessa viestinnässä. Hän tuntee sosiaalisen median perusteet.