Elintarvikkeiden tuotekehitysLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: TF00AA36
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää tuotekehityksen merkityksen yritystoiminnassa ja tuntee tuotekehitysprojektin eri vaiheiden sekä projektinhallinnan merkityksen kokonaisuuden kannalta. Projekti syventää opiskelijan ymmärrystä elintarvikkeista prosessoitavana materiaalina ja ravinnonlähteenä.
-----
Opiskelija osaa itse toimia tarkoituksenmukaisesti tuotekehitysprojektin eri vaiheissa.
Sisältö
Yritysmäisen tuotekehitysprojektin vaiheet; tehtävän rajaus ja tarkennus, ideointivaihe ja tuotekonseptin laadinta, luonnosteluvaihe ja viimeistelyvaihe. Tuotekehitysprojektin hallinnan harjoittelua tuoteominaisuuksiltaan uuden elintarvikkeen kehittämisessä
-----
Edellä mainittujen ydinainesalueiden yksityiskohtaisempi osaaminen ja eri tilanteisiin soveltaminen.
Esitietovaatimukset
Elintarvikekemia, ravitsemusoppi, mikrobiologia ja hygienia
Lisätiedot
Luokkahuoneopetusta: 14 h
Laboratoriotöitä: 31 h
Harjoitustyö:
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu: 35 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -