Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeiden tuotekehitysLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: TF00AA36

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää tuotekehityksen merkityksen yritystoiminnassa ja tuntee tuotekehitysprojektin eri vaiheiden sekä projektinhallinnan merkityksen kokonaisuuden kannalta. Projekti syventää opiskelijan ymmärrystä elintarvikkeista prosessoitavana materiaalina ja ravinnonlähteenä.


-----
Opiskelija osaa itse toimia tarkoituksenmukaisesti tuotekehitysprojektin eri vaiheissa.

Sisältö

Yritysmäisen tuotekehitysprojektin vaiheet; tehtävän rajaus ja tarkennus, ideointivaihe ja tuotekonseptin laadinta, luonnosteluvaihe ja viimeistelyvaihe. Tuotekehitysprojektin hallinnan harjoittelua tuoteominaisuuksiltaan uuden elintarvikkeen kehittämisessä
-----
Edellä mainittujen ydinainesalueiden yksityiskohtaisempi osaaminen ja eri tilanteisiin soveltaminen.

Esitietovaatimukset

Elintarvikekemia, ravitsemusoppi, mikrobiologia ja hygienia

Lisätiedot

Luokkahuoneopetusta: 14 h
Laboratoriotöitä: 31 h
Harjoitustyö:
Tentti:
Opiskelijan itseopiskelu: 35 h
Yhteensä: 80 h
Kuormittavuusanalyysin seuranta tehty: -

Siirry alkuun