OPETUSSUUNNITELMAT
Olet arkistotilassa. Poistu arkistotilasta klikkaamalla tästä.
Etusivu > Arkisto > Oppisopimustyyppinen koulutus > Korkeakoulutettujen oppisopimustyyppinen täydennyskoulutus > Rakennusten energiatehokas hallinta

Rakennusten energiatehokas hallinta

2014

Vaihda näkymän jäsentelyä
Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)
Lukuvuodet 1
Hae nimellä: op 1 1K 1S 1 2 3 4
Energia- ja elinkaarilaskenta 5
 
Rakennustekniset ratkaisut matalaenergiarakentamisessa 5
 
Energiatehokkuus rakentamisessa 5
 
Kehittämisprojekti 15
30.017.512.58.88.88.83.8
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 30.017.512.58.88.88.83.8

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Koulutus antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa onnistuneesti energiatehokkaita rakennuksia uudistuneiden rakentamismääräysten ja asetusten mukaisesti. Uudisrakentamisen lisäksi käsitellään olemassa olevan rakennuskannan energiatehokkuuden parantamista, sillä korjausrakentaminen merkitys ja painoarvo on jatkuvasti kasvamassa rakennusalalla. Koulutuksessa tarjotaan kunkin osallistujan työnkuvan edellyttämää energiatehokkaan rakentamisen uutta osaamista. Koulutuksessa opitaan lisäksi, miten energiatehokkuuden laskennallinen osoittaminen käytännössä tulee tehdä.

Koulutus antaa erityispätevyyden energiatehokkaiden rakennusten suunnitteluun uudistuneiden rakentamismääräysten ja asetusten mukaisesti ja lisää asiantuntemusta myös alan valvonta-, toteutus- ja rakennuttamisorganisaatioissa.