OPETUSSUUNNITELMAT
Olet arkistotilassa. Poistu arkistotilasta klikkaamalla tästä.
Etusivu > Arkisto > Erikoistumisopinnot > Tuotantotalouden erikoistumisopinnot, Toiminnanohjauksen erikoistumisopinnot

Tuotantotalouden erikoistumisopinnot, Toiminnanohjauksen erikoistumisopinnot

2012

Vaihda näkymän jäsentelyä
Valitse näytettävät lukuvuodet, lukukaudet ja periodit (kun vain yksi vuosi on valittuna) alla olevilla napeilla. (K = Kevät, S = Syksy)
Lukuvuodet 1
Hae nimellä: op 1 1S 1K 1 2 3 4
Toiminnanohjauksen erikoistumisopinnot
             
Strateginen laskentatoimi 5
 
   
Tuotantostrategiat 5
 
   
Palvelutuotanto ja kehittäminen 5
 
   
Suorituskyvyn kehittäminen 5
 
   
Teknologian johtaminen 5
 
   
Yrityspeli 5
 
   
3015157.57.57.57.5
Opintopisteitä per periodi / lukukausi / lukuvuosi 3015157.57.57.57.5

Opintojen suunniteltua ajoitus voi vaihtua opintojen aikana.

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Toiminnanohjauksen erikoistumisopinnot on tarkoitettu palveluiden ja tuotannon asiantuntijatehtäviin ja esimiestehtäviin pyrkiville insinööreille ja amk-tutkinnon suorittaneille henkilöille. Tasoltaan koulutus vastaa ylemmän ammattikorkeakoulun vaatimuksia.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osaaminen palvelu- tuotantotoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Opinnot koostuvat viidestä aihekokonaisuudesta, joita ovat strateginen laskentatoimi, tuotantostrategiat, palvelutuotanto ja kehittäminen, yrityksen suorituskyvyn kehittäminen sekä teknologiajohtaminen. Tämän lisäksi opiskelijat tekevät kurssin asiat kokoavan päättötyön.

Koulutus sopii suoritettavaksi työn ohella. Kurssin toteutukseen osallistuvat Metropolian opettajien lisäksi työelämässä toimivia asiantuntijoita.

Koulutus on opetusministeriön rahoittamaa. Opiskelijoilta peritään 250 €:n suuruinen lukuvuosimaksu. Lisäksi opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin.